in ,

Brigitte Nielsen chokede fansen

Den høje, barmfagre danske diva med det platinblonde strithår. Der skal næppe mere introduktion til, før de fleste ved, hvem der er tale om. Fredag fylder hun 54 år.

Gitte Nielsen, Brigitte Nielsen, Gitte Stallone. Ligesom antallet af navne – og øgenavne for den sags skyld – har hun et cv, der, hvis man printede det ud, sikkert ville overgå hendes en meter og femogfirs. Filmstjerne, topmodel, 80’er-ikon, musiker, talkshowvært, reality-stjerne, teaterskuespiller og en pizza med laks.

En mindre Gitte i Rødovre

Det meste af skoletiden var præget af mobning, da den lille pige ikke var så lille endda. Men allerede i en alder af 16 drog den høje, tynde teenager til Italien, hvor en modelkarriere ventede.

Herfra tog det begivenhedsrige liv fart, og modelkarrieren blev senere til arbejde som filmskuespiller, da hun som 22-årig giftede sig med selveste Sylvester Stallone. Men 19 måneder efter braste det hele sammen, og der fulgte det, som hun selv kalder for en grim skilsmisse.

En ordentlig mundfuld

Med de mange succeser har nedture luret i svingene. I 1997 blev hun hængt ud i medierne for at have haft sex med en arabisk prins for syv millioner kroner. I 2005 havnede hun på forsiderne, da hun gik nøgen rundt i en britisk udgave af reality-programmet Big Brother. På et tidspunkt blev hun alkoholiker, og det kulminerede, da hun forsøgte at tage sit eget liv.

Hos Gitte Nielsen er der ikke bare to sider af medaljen – der er mange.

På en af de mindre alvorlige sider er hendes navn at finde andre steder end på rollelister. Blandt andet kan man hos restaurantkæden Gorms Pizza sætte tænderne i en Gitte Stallone med blandt andet laks og rygeostcreme.

Fredag fylder hun 54 år, og de næste mange år vil flere titler sikkert blive føjet til cv’et. Og lige meget hvad, bliver det helt sikkert spektakulært og på en måde, som kun Gitte Nielsen kan gøre det.

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hollywood Sexual Misconduct Scandals

George Takei Denies Sexual Assault Claim